El Menjador

Gastronomia

El Nou Moderno és el germà petit del Bar Moderno, local inaugurat pels avis Jepo i Roseta, ja fa gairebé 50 anys. La Rosa, la néta de la Roseta és la cuinera de nostra casa.

Aquesta tradició familiar aporta l’experiència en l’elaboració dels plats clàssics de la Terra Alta, exemples en són la truita en suc, la clotxa o el fricancó de vedella, recepta original de la iaia Rosa. La Rosa dóna una suspira d’innovació a la nostra carta, amb revisions actualizades de plats elaborats amb productes autòctons, cuina amb tocs de fusió i menús de tast maridats amb vins de la Terra Alta. Plats divertits i a la vegada honestos i respectuosos amb el producte i el medi en què s’han cultivat.

El ví, elements esencial de la cultura i del desenvolupament socioeconòmic de la comarca, també és un producte estrella a nostra casa. Com a familia d’arrel pagesa defensem la pressència dels vins del poble i de la D.O. que l’empara.

Disposem de referències de gairebé totes les bodegues de la comarca, amb constant rotació i posant especial atenció als nous productes, les petites i artesanes bodegues familiars i també a les cooperatives. L’oli elaborat amb la nostra varietat “empeltre”, provinent d’oliveres centenàries, juntament amb noves referències d’arbequina, és un element socio-gastronòmic cabdal en la nostra zona. Podreu tastar-lo i apreciar-lo amb tota la seva autenticitat i les seves virtuts organolèptiques.